Muszę sprawdzić, bo już nie pamiętam, czy ciągnąłem nowy, czy podpiąłem pod stary
Przednia szyba ,gdzie wymienić ?Trójmiasto
Zwiń
X
-
Przednia szyba ,gdzie wymienić ?Trójmiasto
Witam !!! Poszukuję warsztatu gdzie w profesjonalny sposób podejdą do wymiany przedniej szyby. Byłem w paru warsztatach ale widząc jak do tego podchodzą "specjaliści" to chyba będę jeździł bez przedniej . Wczoraj wracałem moją skodinką i widziałem jak leci w moją stronę kamień - palnął w szybę i poszła krecha. Najgorsze jest to ,ze już przednia będzie inna !!! Szlag mnie trafił ale co zrobić. Pomóżcie-może ktoś ma na sprzedaż oryginalną z 98 r? Pozdrawiam... błędem natomiast wołającym o pomstę do nieba jest wymaganie od ucznia,by powiedział własnymi słowami ,co poeta miał na myśli.Albowiem to ,co poeta miał na myśli,da się wyrazić tylko w tym języku,którym został napisany wiersz !!!
-
-
kross12
lanius11, może da się jeszcze naprawić
Tu masz opisane kiedy się jeszcze szybę uratować
Komentarz
-
Strzał z kamlota jest niemiłosierny i nie da rady go naprawić. Na 13-letnią szybę to widoczność bdb-naprawdę. Szkoda - zawsze marzyłem aby jeździć z szybą oryginalną . Znalazłem warsztat w Sopocie na al.Niepodległości -420 zł - zielona , z nalepką i lusterkiem-chyba się skuszę Na ul.morskiej robią tanio ale widziałem jak robią i lepiej chyba dopłacić ze 100 zł i mieć porządnie zrobione.... błędem natomiast wołającym o pomstę do nieba jest wymaganie od ucznia,by powiedział własnymi słowami ,co poeta miał na myśli.Albowiem to ,co poeta miał na myśli,da się wyrazić tylko w tym języku,którym został napisany wiersz !!!
Komentarz
-
-
...Jeśli już "dojechałeś" do Sopotu, to sprawdź jeszcze we Wrzeszczu, ul. Do Studzienki.
W zeszłym roku zimą wymieniałem tam tylna szybę w Ibizie.
Wtedy mieli najtaniej i bardzo podobało mi się ich podejście do klienta.
Wyjechałem od nich bardzo zadowolony.
Nie pisałem wcześniej o tym warsztacie, bo dostałeś namiar na Gdynię.
Myślałem, ze skoro jesteś z Gdyni, to będziesz chciał tam zmieniac szybę.
Komentarz
-
-
Dziękuję, postaram sie jutro skontaktować z warsztatem. Lokalizacja na terenie Trójmiasta i okolic. Chodzi o robotę dobrze wykonaną.Lubię jak moja skodinka ma to co najlepsze;0... błędem natomiast wołającym o pomstę do nieba jest wymaganie od ucznia,by powiedział własnymi słowami ,co poeta miał na myśli.Albowiem to ,co poeta miał na myśli,da się wyrazić tylko w tym języku,którym został napisany wiersz !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lanius11(...) Chodzi o robotę dobrze wykonaną.Lubię jak moja skodinka ma to co najlepsze;0
W dwóch firmowych autach wymienialem szyby czołowe na Grunwaldzkiej w Gdańsku i było ok.
Z szybą do Ibizy było inaczej. Pękła od mrozu, sama z siebie. Na moich oczach...
Pan z Jaana zapytał "jaka szyba"?
Ja, że do Ibizy II generacji troje drzwi silnik 1,4 rocznik 99.
Pan: "Ale jaka szyba, bo do tej Ibizy jest sześć różnych tylnych szyb, jaką pan ma"?
Ja: "Nie wiem..."
Pan: "To prosze przyjechać, zobaczymy. Najlepiej w przyszłym tygodniu, bo dziś nie mamy żadnej, bo śnieg pada i nie ma dostawy".
Rozmowa z panią z Wrzeszcza była inna:
"...Postaram się Panu pomóc. Czy ma Pan spolier? Tak? To zostają cztery szyby.
Szyba była ogrzewana? Tak? No to mamy trzy..."
"Ma pan wycieraczkę ? Tak? ...A zamontowana w szybie, czy w klapie?"
Ja (pozbierawszy szczękę z podłogi) : "Niestety nie wiem, nie pamiętam. Samochód jest w garażu, ja w pracy, a śnieżyca za oknem"
Pani: "...To zamówimy wszystkie trzy rodzaje i sprawdzimy na miejscu. Dwie szyby zwrócimy potem do hurtowni. Czy składać zamówienie? Tak, a kiedy Pan będzie?"
Ja: "...Przecież śnieżyca jak w zimę stulecia, nikt w taką pogodę nie przywiezie zamówienia..."
Pani: "Wiem, wysyłam pracownika naszym samochodem do hurtowni po szyby dla Pana..."
...Można inaczej? Tego samego dnia miałem szybę w aucie.
Warsztat niewielki, ale chcieli i potrafili pomóc.
Mieli dwie stówki taniej niz Jaan, choć Jaan podał przez telefon widełki, od-do i ceny orientacyjne."
Komentarz
-
-
szbka !
Hutnicza 1 w Gdyni !!!
Profesjonalna obsługa - szybko i co najważniejsze fachowo ! Szybka do dziś jak nowa i porządnie zamontowana .Polecam warsztacik bo naprawdę warto koszt-400 zł .... błędem natomiast wołającym o pomstę do nieba jest wymaganie od ucznia,by powiedział własnymi słowami ,co poeta miał na myśli.Albowiem to ,co poeta miał na myśli,da się wyrazić tylko w tym języku,którym został napisany wiersz !!!
Komentarz
-
-
A ja napisze, gdzie (raczej) nie należny iść ...
Trafił mnie w czasie urlopu kamień (na obwodnicy) i ubezpieczyciel mnie skierował do Gdyni do firmy NordGlass na ul. Morskiej 306.
Szyba co prawda wklejona ładnie, ale syfilis taki zostawili w środku - wbrew zapewnieniom, że okryją wszystko - że 'strach się bać'.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
Komentarz